gore

Кариера

Работи го тоа што го сакаш!

React.js developer
Специјалист за дигитален маркетинг
Backend девелопер / Node.js
Full Stack Developer / Node.js, React.js

НЕ ЈА ГЛЕДАШ ПОЗИЦИЈАТА СКРОЕНА СПОРЕД ТВОИТЕ КВАЛИТЕТИ?

ПИШИ НИ, ЗАТОА ШТО СЕКОГАШ СМЕ ВО ПОТРАГА ПО ТАЛЕНТИРАНИ ЛУЃЕ!

Контактирај нѐ

Пиксел е брзорастечка компанија со речиси 9 години искуство во светот на дигитална трансформација.

Се фокусираме на развој на веб и софтверски решенија, како и на дигитален маркетинг, градиме успешни тимови на професионалци, создаваме атмосфера на споделување на знаење и промовираме тимска работа.

Нашата визија е на сите кои се дел од Пиксел да им ги овозможиме најдобрите можни основи за личен и професионален развој.

Специјалист за SEO

Идеалниот кандидат ќе се грижи за онсајт и офсајт оптимизација на веб страниците поврзани со тие кампањи и ќе дава технички и нетехнички препораки за нивно подобрување и оптимизација за пребарувачи.

Одговорности

  • 2+ години работно искуство во SEO маркетинг или дигитална агенција, големи фриленс проекти или како дел од оддел за маркетинг на поголема компанија  
  • SEO оптимизација – онсајт и офсајт оптимизација на веб страници 
  • Давање технички и нетехнички препораки за нивно подобрување и оптимизација за пребарувачи 
  • Имплементација на нетехнички препораки 
  • Следење на трендови во дигиталниот маркетинг и нивна примена во секојдневната работа. 

Вештини и квалификации 

  • Познавање од SEO и концепти на дигитален маркетинг 
  • Планирање и водење на SEO кампања и стратегија – истражување, нетехничка имплементација, спремање извештаи  
  • Детално и темелно разбирање на сите аспекти на SEO; технички, онсајт и офсајт